top of page
zonwerend glas

Beperk de warmte in gebouwen met zonwerend glas

Een optimaal leefcomfort in de zomer dankzij zonwerende beglazing

Dankzij zonwerend glas beperkt u de impact van zonnewarmte op de binnenruimtes in uw woning. Een slimme zonwerende coating houdt hierbij de warmte doeltreffend buiten. Hierdoor geniet u binnenshuis steeds van een gezond en aangenaam aanvoelend binnenklimaat. Combineert u zonwerend glas met een systeem van isolatie en ventilatieroosters, dan heeft u de ideale middelen om zelfs bij het warmste weer te genieten van een optimaal leefcomfort.

zonwerend glas

Glas met uv-bescherming is tegelijkertijd energie-efficiënt glas

Zonwerende coating op een glasoppervlak werkt letterlijk als een schild tegen de zon. U combineert deze coating met de mogelijkheden van een warmtewerend binnenblad, dat ook bekend staat als Low E-glas. Dit zorgt voor een weerkaatsing van de zon en draagt bij aan het verminderen van het gebruik van koelsystemen.

 

Hierdoor beperkt u uw energiekosten en gaat u voor een kleinere ecologische voetafdruk, terwijl u toch volop geniet van een aangenaam klimaat. Kortom, met zonwerend glas geplaatst door Ad de Jong Glas geniet u van een comfortabele en duurzame omgeving.

WILT U MEER INFORMATIE OVER DE MOGELIJKHEDEN VAN ZONWEREND GLAS?

Bel ons dan om een afspraak te maken en bekijk de mogelijkheden.

bottom of page