top of page
ventilatieroosters

Zorg voor een optimale luchtstroom met ventilatieroosters

Ventilatiesystemen met een mooi en verzorgd roosterdesign

Een woning perfect isoleren is een goed idee, maar dit enkel op voorwaarde dat u ook aandacht besteedt aan een goede luchtkwaliteit. Gezonde en frisse lucht is belangrijk voor uw welzijn en dat van uw huisgenoten. Ventilatieroosters zijn een goede oplossing om op een slimme manier verse lucht binnen te laten, terwijl u verder ook de voordelen van het isoleren van uw woning blijft behouden.

Ad de Jong Glas

Verluchtingsroosters: ideaal om ruimtes continu te verluchten zonder de ramen te openen

Een ventilatierooster is een doelgerichte manier om de lucht in binnenruimtes te laten circuleren. Het openen van een raam kan een meer efficiënte manier lijken om frisse lucht binnen te laten, maar koelt de ruimte soms te veel af. Bovendien kunt u niet continu een raam open laten staan. Denk bijvoorbeeld maar aan inbraakveiligheid. Op dat vlak is een permanente luchtverversing met een ventilatierooster een betere oplossing.

Ventilatieroosters voeren vervuilde lucht af uit de badkamer en keuken

Het openen van verschillende ventilatieroosters laat de lucht circuleren, maar zorgt ook voor het afvoeren van vervuilde lucht en ongewenste geuren. Zodoende creëert u als het ware permanent een gezonde omgeving. Ventilatieroosters hebben ook als voordeel dat muggen en andere insecten er niet langs kunnen.

ventilatieroosters

Ga voor veiligheid met ventilatieroosters

Een ander voordeel van een ventilatierooster is dus dat u het permanent open kunt laten, zelfs als het buiten regent of als u uit huis bent. U doet met andere woorden geen concessies op het gebied van uw veiligheid en de kwaliteit van uw wooncomfort.

VENTILATIEROOSTERS PASSEN IN ELKE WONING EN IN ELK PROJECT.

Bel ons vandaag voor een vrijblijvende gratis offerte in de regio Sittard en Geleen.

bottom of page