top of page
raamkozijnen

Raamkozijnen en deurkozijnen bij Ad de Jong Glas

Kozijnen en terrasoverkappingen in aluminium en kunststof

Het is pas mogelijk om een raam of een deur te plaatsen als u eerst een kozijn laat plaatsen. Hetzelfde geldt voor een overkapping van uw terras. Kozijnen houden letterlijk het glas vast en vormen een barrière tussen de muren van uw woning en het eigenlijke glas. Er bestaan zowel houten kozijnen, aluminium kozijnen als kunststof kozijnen. Bij Ad de Jong Glas uit Geleen adviseren we u graag over de beste keuze van kozijnen in aluminium en kunststof.

Raamkozijnen

Kozijnen zijn belangrijk voor het isoleren van uw woning

Kozijnen houden dus het glas op zijn plaats, maar hebben daarnaast nog andere functies. Zo zijn ze erg belangrijk voor de isolatie van uw woning. Kozijnen zijn perfect waterdicht en luchtdicht, waardoor regen en wind geen kans krijgen om uw woning binnen te dringen. Dit scheelt een hoop op uw energiefactuur.


Als bedrijf met ruim veertig jaar ervaring adviseren we altijd het plaatsen van isolerende kozijnen en isolatieglas als een van de eerste projecten als u uw woning energiezuinig wenst te maken.

Een mooie uitstraling met aluminium of kunststof kozijnen

Mooie kozijnen dragen ook bij aan de uitstraling van uw woning. U kunt volop gebruikmaken van het natuurlijke en esthetische effect van houten kozijnen. Deze kunt u laten maken in hardhout die geen verdere behandeling behoeft of in een andere houtsoort. Hier kunt u dan een finishing touch geven met een mooie laag beits of verf.

raamkozijnen

Aluminium en kunststof kozijnen zijn gemakkelijk te onderhouden

Aluminium kozijnen zijn dan weer een must als u van een moderne stijl houdt. Het voordeel is dat u aluminium kozijnen niet hoeft te schilderen en dat u ze in diverse kleuren kunt verkrijgen. Hetzelfde geldt voor kozijnen in kunststof, die u in alle mogelijke kleuren kunt laten plaatsen. Zelfs een aangepaste structuur is mogelijk, waardoor kunststof kozijnen indien gewenst de look-and-feel van houten kozijnen krijgen.

CONTACTEER VANDAAG AD DE JONG GLAS EN ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN DIVERSE SOORTEN RAAMKOZIJNEN.

bottom of page