top of page
isolatieglas

Ga voor isolerende beglazing met Ad de Jong Glas uit Geleen

Geniet van een gezellig binnenklimaat met hoog isolerend glas

Een moderne geïsoleerde woning kan niet meer zonder isolatieglas. Dankzij dit type glas, dat we bij Ad de Jong Glas uit Geleen op dagelijkse basis plaatsen, geniet u van een mooie en heldere woning en bespaart u tegelijkertijd fors op uw energiefactuur. In de winter blijft de warmte lekker binnen in uw woning, terwijl u in de zomer de warmte buiten de deur houdt.

Ad de Jong Glas

Isolatieglas van het type hr++: extra isolerend in vergelijking met dubbel glas

Hoogrendementsglas, ook glas van het type hr++ genaamd, is in principe op dezelfde manier opgebouwd als het hierboven beschreven isolatieglas. Het verschil bij hr++ glas is dat er verder een flinterdunne metalen coating is aangebracht op de binnenste ruit. Deze metaalcoating kaatst als het ware de warmtestraling terug de woning in. Daardoor is minder energie nodig om uw woning te verwarmen. Hoogrendementsglas levert met andere woorden een nog grotere besparing op en zorgt voor nog meer comfort in vergelijking met klassiek isolatieglas.

hoogrendementsglas

Zonwering in isolatieglas: een mooie en praktische oplossing

Zonwering in isolatieglas is een perfecte combinatie van isolatieglas en jaloezieën. In de spouw van isolatieglas ziet u dat er een jaloezie is geïntegreerd. Hierdoor is de jaloezie perfect beschermd tegen vuil en beschadiging. De zonwering werkt bovendien beter dan bij een extern systeem van jaloezieën of rolgordijnen. U bedient de ingebouwde zonwering door middel van een treksnoer aan de buitenkant van het kozijn of door middel van een schakelaar op afstand met elektrische aandrijving. Isolatieglas met geïntegreerde zonwering laat u in elke gewenste kleur en aandrijving plaatsen door Ad de Jong Glas.

isolatieglas

Isolatieglas combineren met kruiskozijnen

Isolatieglas met kruiskozijnen zijn een andere topper. Bij Ad de Jong Glas plaatsen we dit type glas en kozijnen in verschillende soorten en maten. Een kruiskozijn betekent dat er naast een klassiek vierkant of rechthoek ook een aanvullende vakverdeling in het raam zelf te zien is.

Deze vakverdeling kan rechthoekig of vierkant zijn, maar ook rond of ovaal. U kiest hiervoor uit profielen in diverse tinten en designs. Isolatieglas met kruiskozijnen is een perfect energiebesparend product dat weinig onderhoud behoeft en dat uw woning net dat tikkeltje extra klassieke charme geeft.

UW WONING GOED ISOLEREN IS TEGENWOORDIG BELANGRIJKER DAN OOIT.

Vul vandaag nog ons contactformulier in met informatie over uw concrete project.

bottom of page