top of page
glas reparatie

Ad de Jong Glas,
dé glasreparatie service in regio Geleen

Professionele glasreparatie

Als glasspecialist in de regio Sittard-Geleen is Ad de Jong Glas niet alleen actief in de plaatsing en verkoop van glaswerk, we willen onze klanten ook daarna van dienst zijn. We hebben een uitstekende service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en daarom zijn wij steeds bereikbaar voor het herstellen van glas.


Dat betekent: wij komen zo snel mogelijk bij u langs voor het oplossen van uw glasprobleem tijdens onze kantooruren. Een gebroken raam is immers niet alleen vervelend, maar kan ook gevaarlijk zijn voor bijvoorbeeld kinderen. We herstellen alle soorten ruiten, van groot tot klein en van enkel glas tot dubbel of brandwerend glas. Het hele proces verloopt direct en snel, van het uitsnijden van het glaswerk tot op het op maat plaatsen van nieuw glaswerk.

inschatten van de situatie bij gebroken raam

Voor iedere herstelling
de juiste oplossing

Is een ruit kapot of is het glas in uw deur gebarsten? Laat de kapotte ruit in de sponning van het raam zitten. Ook de scherven opruimen mag u gerust overlaten aan onze glaszetter. Deze ruimt al het gebroken glas volledig en op een veilige manier voor u op. Vervolgens schat hij de situatie van het probleem in en zoekt hij een passende oplossing voor uw glasreparatie. 


Alle reparaties worden uitgevoerd door onze kundige vakmensen die gespecialiseerd zijn in veiligheidsglas, vensterglas en meer. Bovendien werken wij volgens erkende normen, waardoor u als klant verzekerd bent van een goed uitgevoerde glasreparatie. 

HEEFT U EEN GEBROKEN RAAM? 

Neem contact op met Ad de Jong Glas in Geleen voor een snelle glasreparatie.

bottom of page