top of page
Douchewanden in glas

Ad de Jong Glas, uw partner in ruimtestyling met glas

Interieurontwerp met een ziel in de regio Geleen en Sittard

Naast de vele mogelijkheden voor beglazing aan de buitenkant van uw woning biedt Ad de Jong Glas uit Geleen ook mooie en functionele oplossingen voor het interieur van uw woning. Denk hierbij aan keukenachterwanden en douchewanden.

Sinds kort is het mogelijk om bij ons glas te bestellen dat voorzien is van een print in kleur of zwart-wit. Dit past perfect bij designmeubilair en een eigentijdse architectuur.

glazen achterwanden voor keuken

Glas is meer dan een functioneel product in uw keuken

Uw keuken en uw badkamer zijn veel meer dan puur functionele ruimtes. U wilt dan ook graag dat ze de stijl en het karakter van uw woning weerspiegelen. Voor keukens plaatsen we achterwanden in glas op maat. Dit glas kan in elke mogelijke uitvoering. Het kan bijvoorbeeld figuurglas zijn met een matte look of met een patroon. We brengen het perfect op zijn plaats aan en kitten de voegen perfect af. Zo geniet u van een mooie en strakke look. Een glazen achterwand heeft ook als voordeel dat deze gemakkelijk te onderhouden is. Veeg af en toe met een vochtige doek en wat glaspoetsmiddel over de glazen wand en deze is weer spic en span.

douchewand in glas

Douchewanden in glas maken van uw badkamer een heerlijke ruimte

Douchewanden in glas op maat van uw badkamer zijn eveneens mogelijk. Dit maakt voor Ad de Jong Glas een volwaardig deel uit van de ruimtestyling en de woningdecoratie. Met figuurglas creëert u een discreet effect waardoor u in alle rust geniet van uw douche.

Nadat we het glas geplaatst hebben, kitten we het mooi af zodat de douche onderhoudsvriendelijk en vrij van schimmels blijft. We zijn er zeker van dat u helemaal tot rust komt in uw badkamer.

AD DE JONG GLAS IS GEPASSIONEERD DOOR MOOIE EN ELEGANTE INTERIEUROPLOSSINGEN.

Bel ons of vul ons contactformulier in om een afspraak bij u thuis te maken met een van onze interieurspecialisten.

bottom of page