Veel gestelde vragen

Op deze pagina geven wij antwoord op vaak gestelde vragen van klanten. Heeft u dus een vraag over Ad de Jong Glas of onze glas producten, kijkt u dan eens hieronder. Mocht uw vraag er niet bij staan, neem dan gerust contact met ons op.

Kan ik ook met onverwachte glasschade bij Ad de Jong Glas terecht?

Jazeker, Ad de Jong Glas heeft een speciale glasschade service die u kunt bellen in het geval van schade aan uw glas. Onze glas service is 24 uur per dag bereikbaar. Ad de Jong Glas zorgt ervoor dat er direct een glaszetter langskomt om uw glasschade te verhelpen. Het nummer van onze glasschade service is 046-4743984

Regelt Ad de Jong Glas bij glasschade ook de afhandeling met mijn verzekering?

In het geval van glas schade plaatsen wij niet alleen snel en vakkundig uw nieuwe ruit, maar handelen wij ook de glasschade af met uw verzekering. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is de gegevens van uw verzekering doorgeven bij uw schademelding. Met vrijwel elke verzekering kunnen wij direct uw schadeclaim afhandelen.

Ik wil graag langskomen in de showroom van Ad de Jong Glas. Moet ik hiervoor een afspraak maken?

Ook zonder afspraak bent u van harte welkom in onze showroom. Wanneer u echter graag een uitgebreid advies wilt over bijvoorbeeld douchewanden of een keukenachterwand, raden wij u echter aan even een afspraak te maken. Wij zorgen er dan voor dat er op het gewenste tijdstip een medewerker van Ad de Jong Glas beschikbaar is om u te helpen. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om een medewerker ter plekke te laten komen kijken. Op deze manier kunnen meteen de juiste maten worden opgenomen voor een vrijblijvende offerte.

Hier vindt u onze Algemene Voorwaarden.